Naggande goda free spins står på spel hos Betspin i mängder den här månaden! Faktum är att du kan få hela 100 gratissnurr varje vecka i september och det är inte så dumt. Särskilt inte med tanke på att alla de snurr du får hos Betspin är helt fria från omsättningskrav. Det betyder ju som du kanske redan vet att alla dina eventuella vinster som du får med hjälp av dina free spins blir redo för uttag på en gång så att du slipper omsätta pengarna x antal gånger först. Och det är ju grymt!

Samla dina snurr

Börja din vecka med att samla 25 gratissnurr genom att göra en insättning. Detta kan du upprepa på tisdag, onsdag och torsdag också för att få ytterligare 25 free spins om dagen vilket i slutändan betyder att din spelvecka svämmar över med 100 gratissnurr totalt! Du börjar helt enkelt med att göra en insättning på minst €50 som du sedan spelar för innan klockan hinner slå 23:59 ikväll. Dina gratissnurr kan du roa dig med i åtta olika spel – givetvis utan omsättningskrav i samtliga titlar. De som gäller under kampanjen är: Disco Spins, The Invisible Man, Dracula, Fisticuffs, Gonzo’s Quest, Sparks, Jack and the Beanstalk och Spiñata Grande.

Samla dagliga gratisrundor hos Betspin!

Få din helgbonus

Du har väl inte heller missat att du kan få en schysst måndagsbonus nästa vecka genom att du spelar helgens utvalda spel? Mellan den 18:e och 20:e september så kan du passa på att lira Machine-Gun Unicorn om du vill lägga vantarna på 100 kronor i bonus på måndag. Du börjar med att göra en insättning på minst 500 kronor som du sedan omsätter i det nämnda spelet mellan fredag och söndag. Din bonus kommer att betalas ut klockan 15:00 nästa måndag. Och kom ihåg – för att du ska kunna ta del av dessa smarriga erbjudanden hos Betspin behöver du har utnyttjat din välkomstbonus och gjort dina tre första insättningar.

Omsätt 500 kronor

Ännu en anledning till varför du ska titta in hos Betspin den här månaden är för att du får en lott för varje 500 kronor du spelar för i casinot. Med dessa lotter är du med i dragningen som sker den 1:e oktober då tre riktigt fina priser skall delas ut. På prisbordet står en Go Pro Hero 4, en Apple Watch samt en Parrot AR Drone 2.0. Denna dragning vill du inte missa!

14 Sep 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)