Om du vill få en riktigt spännande och rolig start på veckan kan vi passa på att tipsa dig om att besöka Casumo i dag, tisdagen den 9:e augusti. Du kan nämligen ta del av free spins i det nervkittlande spelet Book of Dead som den svenska speltillverkaren Play’n GO ligger bakom. Men det är inte allt du kan se fram emot. Precis som vid ett par tillfällen tidigare har Casumo laddat upp med ett speciellt Reel Race klockan 20:00 ikväll. Det betyder att casinot har ökat potten och den spelare som tar hem 1:a priset får ytterligare 10 000 kronor.

Sätt in pengar hos Casumo och få gratissnurr

Är du sugen på att säkra de free spins som finns tillgängliga gäller det att vara på hugget. Erbjudandet finns nämligen enbart tillgängligt fram till och med klockan 23:59 ikväll. Det finns tre olika alternativ du kan välja mellan. Ju mer du sätter in desto fler gratissnurr får du. För att du ska få 15 free spins ska du sätta in 100 kronor till ditt spelkonto hos Casumo. Vill du däremot ha 50 gratissnurr i stället behöver du sätta in 300 kronor. Som mest kan du som sagt få 100 free spins och då behöver du sätta in minst 500 kronor. Samtliga free spins gäller i spelautomaten Book of Dead som vi nämnde tidigare. Dessutom tillkommer det omsättningskrav på dina eventuella vinster som du måste uppfylla för att du ska kunna göra ett uttag från ditt spelkonto hos Casumo.

Delta i Casumos måndagskampanj med snurr

Reel Race med extra stor prispott

Som du säkert vet vid det här laget pågår det ständiga turneringar hos Casumo och dessa kallas för Reel Races. En ny turnering drar i gång varje halvtimme och klockan 20:00 på kvällen sker ett så kallat huvudarrangemang med en större prispott än vanligt. Men just ikväll, tisdagen den 9:e augusti, har Casumo kryddat potten med ytterligare 10 000 kronor som delas ut till vinnaren tillsammans med den vanliga prissumman. Kvällens stora Reel Race går av stapeln i spelautomaten Book of Dead.

Om du inte har något konto hos Casumo kan du alltid öppna ett nu – då får du även ta del av ett stort välkomstpaket med flera insättningsbonusar. Allt som allt kan du få 200 free spins tillsammans med upp till 12 000 kronor i bonus som du kan spela för hos Casumo som nybliven medlem på sajten.

8 Aug 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)