Numera är Guts ett namn som de flesta spelare känner igen. Faktum är att det är hela 3 år sedan casinot lanserades den här månaden och det ska givetvis firas på allra bästa sätt – med en enastående kampanjperiod! Guts bjuder in sina spelare till en tre veckor lång kampanj för att fira sina 3 fantastiska år online. Detta betyder att en hel del trevliga överraskningar väntar så som free spins och kontantpriser. Men det kanske bästa av allt är att en resa till Malta finns med i potten! Det är hur lätt som helst att vara med på Guts grymma kalas så se till att inte komma för sent.

3 är den magiska siffran

Egentligen så är Guts riktiga födelsedag den 22:e maj men otåliga som bara den sätter gänget bakom Guts fart på festen redan nu. I och med att Guts som sagt fyller 3 år och kampanjen varar i tre veckor så är siffran ”3” med andra ord den magiska under perioden. Du kan se fram emot tre veckovisa insättningsbonusar och free spins varje dag. För att du ska vara med behöver du först anmäla dig till kalaset hos Guts via kampanjsidan.

Delta i kampanjen hos Guts och vinn fina priser

Hitta nyckeln hos Guts

När du har anmält dig till evenemanget hos Guts så gäller det att börja samla lotter. Du får en lott när du har satt in och omsatt minst 300 kronor och denna gäller till huvud- och veckodragningen med gratissnurr och kontantbonusar. Sedan gäller det att besöka Guts kampanjsida efter klockan 15:00 på måndagarna fram till och med den 23:e maj. Då kan du se om du har vunnit något samt det antal free spins du får i veckans spel. Hur många gratissnurr som lottas ut och till vilket värde varierar under veckorna. Ju mer aktiv du är och omsätter pengar hos Guts under perioden desto fler lotter får du vilket ökar dina chanser att vinna.

Fina priser i potten

Under kampanjen finns det tre stora priser som du har möjlighet att vinna om du har turen på din sida. Först ut är en härlig resa för två till ön Malta. I priset ingår flyg tur- och retur samt boende på 5-stjärnigt hotell, besök på Guts kontor, middag och 15 000 kronor i fickpengar. Det andra stora priset är dagliga free spins under hela resterande delen av året 2016. Med andra ord väntar totalt 3 333 bonussnurr som är tillgängliga i fyra olika spel – helt utan omsättningskrav! Sist men inte minst kan du vinna en smarrig måltid på en valfri restaurang tillsammans med två vänner samt biljetter till ett valfritt evenemang i närheten samma kväll.

3 May 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)