Då var det den 29:e februari och för att fira detta ovanliga datum bjuder Casumo sina spelare på free spins. Du kan få upp till 100 gratissnurr att roa dig med men det gäller att vara på hugget. Casumo har för vana att ha korta men naggande goda erbjudanden och den här gången är det inte något undantag. De free spins som väntar har du möjlighet att ta del av fram till och med imorgon, tisdagen den 1:e mars klockan 23:59. Men detta är inte allt Casumo har att bjuda på för tillfället! När du väl är inloggad kan du passa på att prova något av alla de nya spelen som lanserades förra veckan från leverantören Play N’ GO liksom att du kan delta i The Vegas Challenge.

Få 100 free spins

Det finns två olika alternativ att välja mellan om du vill säkra gratissnurr hos Casumo i dag. Antingen så gör du en insättning på 100 kronor och får 20 gratissnurr eller också gör du en insättning på 400 kronor och ser fram emot hela 100 gratissnurr i stället. Svårare än så är det inte. Dina free spins kan du utnyttja i det oerhört populära spelet Starburst som kommer från den svenska tillverkaren NetEnt.

Och som sagt – missa inte att spana in fem nya spelautomater som tog plats i utbudet hos Casumo under förra veckan. En ny spelleverantör lanserades och därmed har du som spelare nu möjlighet att spela Wild North, Tower Quest, Royal Masquerade, Easter Eggs och Wizard of Gems.

Ta dina skottårssnurr i Casumos nya kampanj!

Utmaning hos Casumo

Nu har månadens utmaning pågått under en tid och det är cirka två veckor kvar innan vinnarna koras. Med andra ord har du fortfarande chansen att vara med och tävla. Som vanligt går det ut på att slutföra olika uppdrag med så få snurr som möjligt. Men innan du börjar ska du välja nivå. Antingen lätt, medium eller hardcore. Om du väljer någon av de två första nivåerna är du med och tävlar om kontantpriser. Väljer du däremot utmaningen på nivå hardcore kan du vinna en resa till fabulösa Las Vegas tillsammans med 50 000 kronor i fickpengar. Du kan vara med och spela och tävla fram till och med den 14:e mars så hos Casumo behöver du inte direkt oroa dig för att du ska ha tråkigt, särskilt inte med ovanstående erbjudande, flera nya spel och månadens stora utmaning.

29 Feb 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)