Nu börjar Thrills andra kampanjvecka närma sig sitt slut, sakta men säkert. Men du behöver inte hänga läpp för det! Efter den 9:e juli tar nästa kampanjvecka vid med en massa nya frestande erbjudanden och ett nytt tema dessutom!

Men den här veckan gäller det fortfarande att ”springa med tjurarna” hos Thrills. Med det sagt är temat för veckan att du ska försöka övervinna din rädsla. För om du har ett spelkonto hos Thrills sedan tidigare vet du förmodligen redan om att det finns en väldigt modig stuntman. Mr Crazystunts är till och med något mer våghalsig än han borde vara! Dock har han också huvudet i det blå och anser sig modigare än alla andra – att den skäggiga damen har nerver av stål har helt undgått honom. Så nu har Thrills egen modiga tuffing fått ett nytt uppdrag. Han ska ge sig ut på en segway som ska jagas av vilda tjurar!

Dagens erbjudande

Om du är sugen på att få äkta free spins kan du med fördel logga in på ditt spelkonto hos Thrills i dag. Där väntar nämligen ett nytt och fräscht erbjudande som ger dig just gratissnurr. Allt du behöver göra för att tillgodogöra dig dina free spins är en insättning. För om du sätter in minst €20 kommer du att kunna se fram emot 30 gratissnurr i det läckra spelet Jack and the Beanstalk. Dessa snurr tilldelas dig imorgon klockan 13:00! Då kan du även ta del av ett nytt erbjudande för dagen om du skulle vilja det.

Dessutom vet du väl om att du får omsättningsfria free spins hos Thrills? Det betyder att du inte behöver genomgå en massa omsättningskrav med dina vinstpengar som du har fått via gratissnurr på sajten. Här kan du alltså göra uttag direkt och använda dina pengar på annat håll – riktigt schysst!

Kolla in sommarkampanjen hos Thrills!

Två insättningsbonusar

Om du blir medlem hos Thrills just nu får du inte mindre än två heta insättningsbonusar i välkomsterbjudande. På din första insättning väntar 125% extra upp till 2500 kronor. Detta kombineras med 50 äkta gratissnurr till. Sedan får du också en bonus när du gör din andra insättning till ditt spelkonto. Denna gång får du 50% extra upp till 1500 kronor tillsammans med ännu en omgång med 50 free spins. På så vis kommer du verkligen att få en flygande bra start när du börjar ditt nya speläventyr hos Thrills.

7 Jul 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)