Snart börjar små påskkärringar och påskgubbar synas runt omkring oss med korgar i beredskap för att önska glad påsk. Och visst är påsken en sannerligen gullig högtid? Fluffiga kycklingar dyker upp överallt, fjädrar i regnbågens alla färger lyser upp i buskarna och chokladhararna intar butikerna. Dessutom bjuds det på smarrig påskmat och äggjakt där innehållet kan fresta vem som helst.

Men det är inte bara gamla traditioner som återuppstår från år till år under påsken. Även nya traditioner påbörjas. Så som att Thrills kickar i gång en äggstra trevlig vecka med läckra påskerbjudanden!

Måndagserbjudande

I dag är det som bekant måndagen den 30:e mars. Det betyder att en ny vecka har börjat och att vi närmar oss påsken med stormsteg som infaller från och med torsdagen. För att spektaklet ska komma i gång ordentligt börjar Thrills med dagens erbjudande då du kan göra en insättning och få free spins. Om du passar på att göra en insättning på minst €25 i dag så kommer du att få 25 free spins i det magiska spelet Jack and the Beanstalk. Passande nog pågår det en äggjakt i spelet också! Skulle du möjligtvis tillhöra skaran med Thrills mest lojala spelare kan du få en annan belöning för din insättning. Då får du nämligen 50 Super Spins i Piggy Riches istället till ett värde av €75! Din insättning måste omsättas minst en gång för att dina free spins ska finnas redo för dig klockan 13:00 dagen därpå.

Exklusivt välkomsterbjudande

Eftersom vi diggar Thrills och tror att du också skulle göra det vill vi passa på att ge dig chansen att ta del av ett exklusivt välkomsterbjudande. Det enda du behöver göra för att få det är att du klickar dig vidare till Thrills via vår hemsida. Enklare än så kan det inte bli!

När du kommit till Thrills så får du 10 free spins i Starburst så fort du har registrerat dig. Därefter får du 125% i bonus upp till 2500 kronor på din allra första insättning tillsammans med ytterligare 50 gratissnurr i Starburst. Slutligen får du också 50% i bonus på din andra insättning upp till 1500 kronor. Du får också ytterligare 50 free spins i Starburst. Det fina med dina 110 äkta free spins är att de kommer utan krav om omsättning vilket betyder att du kan ta ut dina eventuella vinster när du vill!

Kika på Thrills påskkampanj!

30 Mar 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)