Då var det dags för premiären av månadens spel från Net Entertainment hos Redbet. I sensommarvärmen kan du sätta dig till rätta och prova på den senaste titeln Dazzle Me med funktioner som bjuder på spelspänning i form av länkade hjul, free spins och mycket mer. Allt i ett välpaketerat grafiskt tema med glittrande ädelstenar och uppiggande musik i bakgrunden!
För att ge Dazzle Me en så storstilad lanseringsdag som möjligt denna måndag den 24:e augusti så har Redbet kokat ihop ett grymt erbjudande där du har chansen att få free spins. Med dessa gratissnurr kan du testa på och upptäcka allt vad Dazzle Me har att bjuda på i lugn och ro. Dock gäller erbjudandet enbart i dag och imorgon – tisdagen den 25:e augusti. Så vänta inte för länge!

170 free spins i Dazzle Me

I denna smarriga tvådagarskampanj kommer du att kunna få upp till 170 gratissnurr i det nya spelet om du så önskar. Det är din insättning som avgör hur många free spins som blir dina helt enkelt. När du har gjort din insättning under dagen behöver du bara vänta på att det ska bli tisdag så kommer dina snurr att trilla in på ditt spelkonto under eftermiddagen.
Genom att du gör en insättning på minst 200 kronor kommer du att få 25 gratissnurr att roa dig med i Dazzle Me. Väljer du däremot att sätta in minst 500 kronor kommer du att kunna se fram emot 70 gratissnurr istället. Sist men inte minst kan du göra en insättning på minst 1000 kronor om du vill få ut maximalt antal free spins som är 170 fria rundor.

Kolla in måndagskampanjen hos RedBet!

10 000kr i bonus

För att du ska kunna vara med och ta dig an Dazzle Me hos Redbet behöver du givetvis ett spelkonto att logga in på. Detta ordnar du snabbt och lätt direkt och samtidigt kan du ta del av en grym välkomstbonus på upp till 10 000kr kombinerat med 300 free spins. Det börjar med att du får 50 gratissnurr så fort du öppnar ditt konto. Dessa kan du snurra loss med i Spiñata Grande, Starburst, Twin Spin och Elements: The Awakening. Därefter får du 100% i bonus upp till 1000kr när du gör din allra första insättning. Till detta får du också 100 free spins i Twin Spin. Vid din andra insättning får du 50% i bonus upp till 4000kr tillsammans med ytterligare 100 gratissnurr i Starburst. Som avslutning får du 25% i bonus upp till 5000kr kombinerat med 50 gratissnurr i Gonzo’s Quest.

24 Aug 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)