Om du vill börja din vecka på bästa sätt kan det vara en god idé att besöka Redbet. I alla fall om du inte får nog av en massa härliga free spins. Det finns ju så otroligt många läckra och spännande spel att utforska och ett gäng gratissnurr hjälper inte sällan till att hitta nya spel som kanske till och med blir nya favoriter! Hos Redbet har du som sagt chansen att få snurra loss varje vardag om du så vill. Och för att du ska få dina dagliga snurr behöver du inte anstränga dig onödigt mycket. Helt lagom för en måndag och en schysst start på veckan.

5 free spins varje dag

Nu har du äntligen möjlighet att hämta fem nya free spins varje måndag till fredag hos Redbet. Det är ett nytt aktuellt spel varje dag och det enda du behöver göra för att få snurra är en insättning på minst €20 dagen innan som du sedan omsätter i Casino Red hos Redbet. Därefter landar dina free spins på ditt konto dagen därpå klockan 12:00. Denna måndag kan du som gjorde en insättning igår se fram emot fem gratissnurr i eleganta spelet Lights. Och om du passar på att göra en insättning på minst €20 i dag som du omsätter kommer du att få fem snurr i coola Twin Spin imorgon klockan 12:00. Du hittar resterande utvalda spel på kampanjsidan hos Redbet om det är något särskilt du vill prova på!

Reload bonus i maj

För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt spelande hos Redbet kan du också se fram emot en reload bonus vare månad. Det är hur lätt som helst att ta del av denna bonus på 50% upp till €50. Har du inte utnyttjat den reload bonus som gäller i maj kan du ange koden ”may50” i samband med nästa insättning på minst €20 så får du 50% i bonus upp till €50 på en gång.

Hämta dagens spinn hos RedBet!

Tre insättningsbonusar

Bli medlem hos Redbet nu och haffa din grymma välkomstbonus! Redan vid registreringen får du inte mindre än 50 free spins som du kan roa dig med i spelen Spiñata Grande, Twin Spin och Elements: The Awakening. Sedan får du 100% i bonus upp till €100 på din första insättning tillsammans med 100 snurr i Twin Spin. Vid din andra insättning får du 50% i bonus upp till €400 och ytterligare 100 gratissnurr i Starburst. När du gör din tredje insättning får du 25% i bonus upp till €500 tillsammans med dina sista 50 free spins i Gonzo’s Quest.

18 May 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)