Om du är en tvättäkta casinoentusiast så är det ganska säkert att säga att du förmodligen diggar free spins. För som du kanske vet brukar den berömde Dr. Niklas inte sällan dyka upp hos Mama Mia och ordinera gratissnurr till höger och vänster till alla spelare som behöver en liten vitaminboost. Denna sköna tisdag är det äntligen dags igen. Dr. Niklas har nämligen knackat på och vill dela med sig av ett nytt recept som räcker hela kvällen lång!

Som vanligt är det väldigt enkelt om du vill lägga vantarna på dina efterlängtade free spins som snällt väntar på dig hos Mama Mia. Börja med att logga in på ditt spelkonto på sajten och följ stegen som beskrivs så får du inte mindre än 110 gratissnurr att roa dig med i dag, tisdagen den 26:e maj.

Delta i Mama Mias snurrmaraton

Erbjudandet gäller enbart i dag fram till och med klockan 23:59 ikväll så det gäller att passa på om du vill klicka hem dina free spins. Det enda du behöver göra är en insättning. Denna insättning ska vara på det exakta beloppet 222 kronor. Så fort du har gjort din insättning under dagen kommer 50 free spins att krediteras till ditt konto på en gång. Dessa gratissnurr gäller i det heta spelet Spiñata Grande som lanserades för ett par veckor sedan.

Om du dessutom tar tillfället i akt och genomför din insättning innan klockan 18:00 ikväll så kommer du att kunna se fram emot att du får 10 gratissnurr i timmen hela kvällen från klockan 18:00 till och med klockan 23:00. Varje timme får du free spins i ett nytt spel så det kan ju helt enkelt inte bli annat än spännande med ett sådant free spins-maraton!

Gå till Mama Mias kampanj!

200 free spins

Skulle du inte ha ett konto hos Mama Mia men gärna vill delta i dagens och kvällens festliga snurr så kan du registrera dig nu direkt. Då får du dessutom ta del av en grym välkomstbonus! Redan då du öppnar ditt konto får du hela 100 gratissnurr i Starburst och 50 kronor i bingobonus. Du behöver alltså inte ens göra någon insättning först för att få dessa snurr. Därefter kommer du att få 100% i bonus upp till 1000 kronor i samband med att du gör din första insättning. Dessutom får du också ytterligare 100 free spins som delas ut under sju dagars tid.

26 May 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)