Eftersom det är måndag i dag kan du logga in hos Guts och se fram emot en ny omgång av den ständigt återkommande kampanjen Dagens Dubbel! Som inbiten spelare hos Guts har du säkerligen full koll på att Dagens Dubbel innebär att du får möjlighet att göra en insättning i dag och kan ta del av inte mindre än två olika casinobonusar – free spins och bonuspengar. Som vanligt är alla dina gratissnurr som du får hos Guts helt fria från omsättningskrav. Detta i sin tur betyder att du har möjlighet att ta ut dina pengar så fort du har vunnit dem och du behöver inte bekymra dig om särskilda omsättningskrav som måste uppfyllas först. Dock tillkommer omsättningskrav på de bonuspengar du får.

Insättningsbonus och gratissnurr

Som sagt får du en insättningsbonus som ger dig både bonuspengar och omsättningsfria free spins denna måndag med Dagens Dubbel. Det är som alltid väldigt enkelt att utnyttja erbjudandet. Du börjar med att logga in precis som vanligt och därefter ger Guts dig en superb start på veckan om du anger koden DOUBLEKR när du gör en insättning. Ett, tu tre så har du fått 40% extra i bonus på din insättning upp till 400 kronor! Om du då sätter in minst 200 kronor som du omsätter får du dina väntande gratissnurr också. Dina 15 free spins kan du roa dig med i det heta spelet Guns N’ Roses från NetEnt den här veckan och de finns tillgängliga imorgon klockan 11:00. Tänk bara på att du inte kan ta del av Dagens Dubbel om du inte har utnyttjat hela ditt välkomsterbjudande eller om du har tagit del av ett annat free spins-erbjudande som är aktivt fortfarande.

Ta dina måndagsbelöningar hos Guts!

Bli medlem hos Guts

Om du också vill lira alla dina favoritspel hos Guts kan du passa på att klicka dig vidare via våra bonuslänkar och ta del av en riktigt grym välkomstbonus! Det roliga börjar med 10 free spins i Piggy Riches i no deposit bonus för att komma i gång direkt. Därefter får du fyra insättningsbonusar. Vid din första insättning får du 125% extra upp till 1250 kronor. Därefter får du 75% extra i bonus vid din andra insättning upp till 750 kronor medan du får 50% i bonus upp till 1000 kronor med din tredje insättning. Sist men inte minst får du 200% i bonus upp till 1000 kronor med din fjärde insättning. Och som om inte detta vore nog får du också 20 omsättningsfria gratissnurr i Gonzo’s Quest i samband med alla fyra insättningar du gör.

8 Feb 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)