För att du ska få en fantastisk start på din vecka och denna måndag den 9:e november får du inte missa att logga in på ditt spelkonto hos Betsson. Det har nämligen blivit dags för en ny mäktig måndag då du har möjlighet att få free spins i ett speciellt utvalt spel. Men det är inte allt! Du kan också vara med i den tävling som pågår online hos Betsson just nu då du har chansen att vinna din drömresa. Som du ser finns det all anledning till att surfa iväg och logga in på ditt konto på sajten så fort som möjligt för en måndag med guldkant!

Säkra 10 gratissnurr

Om du är sugen på att kamma hem de 10 free spins som väntar på dig denna mäktiga måndag hos Betsson ska du se till att du besöker kampanjsidan på sajten via appen. Har du inte den kan du börja med att ladda ner den. När du har kommit så långt anmäler du dig till erbjudandet och öppnar upp det spännande spelet Mythic Maiden så kan du lira med 10 free spins! Glöm inte att du måste anmäla dig för att få dina gratissnurr! Dina free spins kommer enbart att var tillgängliga i Mythic Maiden och via appen – se till att utnyttja dem innan klockan slår 23:59 ikväll!

Kolla in dagens kampanj hos Betsson!

Vinn din drömresa

Går du och suktar efter att komma iväg på dina drömmars resa och ta del av free spins varje dag kan du vara med och tävla om just detta hos Betsson för tillfället! Oavsett om du vill åka på en härlig långhelg till New York och shoppa loss eller om du vill dyka bland magnifika djup i Australien eller något helt annat finns chansen nu. Varje måndag fram till och med den 16:e november kommer fem spelare hos Betsson som är med och tävlar att vinna en resa vardera värd 20 000 kronor! Sist men inte minst delas en rejäl resa värd 100 000 kronor ut den 16:e till en lycklig vinnare!

Börja med att anmäla dig via kampanjsidan för att vara med och tävla om din drömresa. Varje dag under kampanjen som du spelar för minst 100 kronor i spelautomaterna i casinot innebär att du kan se fram emot dagliga belöningar så som 5 gratissnurr i veckans utvalda spel tillsammans med en lott till veckodragningen och en lott till förstaprisdragningen. Den här veckan är det de två heta spelen Big Bang och Glow som är de utvalda.

9 Nov 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)