Den spektakulärt vackra granen är grön och grann och klädd hos Vinnarum. Glöggen är tillräckligt varm för att tina alla frusna själar och Gonzo har dragit på sig tomteluvan och njuter av julmyset. Hos Vinnarum är med andra ord julkänslan på topp redan. Och det är kanske inte så konstigt med tanke på att det är mindre än tio dagar kvar till julafton i dag!

Dock finns det fortfarande ett antal luckor kvar innan det är dags för den stora julklappsutdelningen, Kalle Anka med vänner, julbord, umgänge med nära och kära och allt det andra som hör julen till. Så nu gäller det att skriva alla sina ”att göra-listor” så att allting hinner blir färdigt innan helgen äntligen är här. Då vill du ju hinna slappna av efter julstressen.

Lucköppning i julkalendern

Måndagen den 15:e december är det dags för lucka nummer 15 i julkalendern hos Vinnarum och det är ett erbjudande om inte mindre än 25 free spins i populära Twin Spin som gömmer sig dagen till ära. En riktigt härlig start på veckan! Du kommer alltså att få 5 free spins i Twin Spin Touch som du kan spela med via din mobiltelefon. Passar du sedan på att också göra en insättning på minst 300 kronor kommer du att få ytterligare 20 free spins i Twin Spin. Även dessa spelar du med i din mobiltelefon.

Som vanligt gäller erbjudandet en gång per person och endast fram till och med klockan 23:59 i dag, den 15:e december.

Missa inget hos Vinnarum

Hos Vinnarum dyker det upp spännande tävlingar, läckra erbjudanden och mycket mer så att du alltid ska ha någonting att se fram emot om du spelar här. Och om du inte vill missa någonting av allt som är på gång och händer hos Vinnarum kan du bli medlem snabbt och lätt. Då får du dessutom en grym välkomstbonus till på köpet!

Totalt kan du se fram emot hela 200 free spins i Starburst tillsammans med insättningsbonusar upp till ett värde av 8000 kronor. Det börjar så fort du har registrerat dig. Då får du nämligen 20 free spins i Starburst. Därefter får du 200% i bonus upp till 500 kronor när du gör din första insättning tillsammans med resterande 180 free spins. Dessa kommer att delas ut 20 snurr om dagen under nio dagar.

Din andra insättning bjuder på 50% i bonus upp till 1500 kronor medan din tredje insättning också innebär 50% i bonus men upp till 2000 kronor. Din fjärde och sista insättningsbonus är 25% upp till hela 4000 kronor! 

Gå till Vinnarums julkalender!

15 Dec 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)