Dammet efter fyrverkerierna har knappt hunnit lägga sig men hos Kaboo gäller det att du är på din vakt. Äventyret fortsätter nämligen och för att du ska få en så bra start på år 2016 som möjligt kan du logga in på ditt konto hos Kaboo där superba erbjudanden och kampanjer väntar redan från början. Och som vanligt handlar ju januari för många om att börja träna igen och komma i form, gärna inför sommaren. För att du ska få en kickstart på ditt ”nya liv” har Kaboo knåpat ihop en kampanj som man har valt att kalla för ”The Boolean Boot Camp”. Varje vecka under hela januari månad kommer det att ligga fokus på ett visst uppdrag där du som spelare har chansen att få ta del av grymma erbjudanden.

Veckans uppdrag hos Kaboo

Eftersom det är måndagen den 4:e januari väntar ett energifyllt erbjudande. Du loggar in på ditt konto hos Kaboo precis som vanligt. Därefter gör du en insättning på minst 100 kronor under dagen för att du ska kunna se fram emot 10 Echoes redan imorgon. Dina Echoes är Kaboos egen valuta och ger dig möjlighet att köpa free spins med olika värden i olika populära spel från leverantören NetEnt. Dessutom – dina gratissnurr hos Kaboo är helt fria från omsättningskrav vilket betyder att du kan rocka dina free spins och därefter kan du ta ut dina vinstpengar direkt i stället för att du måste omsätta pengarna ett antal gånger först. Glöm nu inte att kika in hos Kaboo resterande dagar under januari för att du verkligen ska hänga med från start och få en bra grundträning inför resterande månader det här året.

Anta utmaningarna hos Kaboo idag!

2000 kronor i bonus

Är du redo för fyra veckors hårdträning tillsammans med Kaboo? Då kan det vara dags att registrera ett konto på sajten så fort som möjligt! I samband med att du öppnar ditt konto kommer du att få 10 Echoes på en gång som du alltså kan växla in till gratissnurr. Därefter får du 100% extra upp till 1000 kronor i bonus när du gör dina första insättning. Till detta får du också 50 Echoes till. När du sedan gör din andra insättning hos Kaboo kommer du att få ytterligare 100% extra i bonus upp till 2000 kronor tillsammans med 50 Echoes. Det betyder att du får totalt 2000 kronor i bonus kombinerat med 110 berikande Echos.

4 Jan 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)