Du kommer säkerligen ihåg hur spännande det var när du var liten och det äntligen började närma sig jul. I mångas ögon är förmodligen julen högtidernas högtid och det är mycket spänning som finns i luften. Särskilt när man springer omkring på sina barnsben i snö med tomteluvan på sniskan. Och när det närmade sig jul brukade det plötsligt, likt ett magiskt under, finnas en julkalender i lekrummet. Kanske var det en smarrig chokladkalender eller också hade man fått jackpot med en liten paketkalender. Vill du än en gång känna pirret i magen som infinner sig i samma stund som julkalendern drar i gång ska du se till att du hänger hos Mr Green. Här bjuder man nämligen på en alldeles egen julkalender. Men i stället för mumsig choklad har man fyllt den med läckra erbjudanden.

Information om julkalendern

Först och främst behöver du inte gå längtansfullt på tå ända fram till den 1:e november. För hos Mr Green kan man inte heller hålla sig och drar i gång julkalendern redan tisdagen den 25:e november. Den pågår i 30 dagar och slutar därmed på julafton som sig bör. Nu kan du äntligen börja räkna ner inför julledigheten och du gör det på bästa sätt med Mr Greens julkalender som dagligen kommer att erbjuda free spins blandat med snöyra, pyntade turneringar och julkryddade pengaregn. Men detta är inte allt som Mr Green har skakat fram i sin julklappssäck. Man har också tagit ett snack med tomten själv som har gått med på att det finns 20 iPhone 6 som Mr Green får dela ut bland sina spelare!

För att du ska kunna få dina glittrande free spins måste du ha gjort en insättning sedan tidigare. Dessutom gäller det att du går in på kampanjens sida på sajten för att du ska kunna vara med i dragningen där fem iPhone 6 delas ut varje vecka. Så kika in hos MrGreen inför premiären, tisdagen den 25:e november. Här finns alla villkor och regler som du behöver ha koll på. Och kom ihåg, vinster via free spins och bonuspengar behöver omsättas 20 gånger!

Bli en del av Mr Green

Lagom till jul kan du passa på att bli en del av Mr Green. Då kommer du att få ett suveränt välkomsterbjudande! När du registrerar dig börjar du med 20 free spins i Lights. Därefter får du hela 233% i bonus upp till 1000 kronor tillsammans med ytterligare 80 free spins i Lights i samband med din första insättning.

Hämta dina paket i MrGreens julkalender!

24 Nov 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)