Som du säkert vet vid det här laget så pågår Thrills hejdundrande sommarturné för fulla muggar. Det galna cirkusgänget ger sig ut i världen på sitt livs semester och du får följa med! Under resans gång bjuds det på allt från free spins till bonusar och andra spännande tävlingar och överraskningar. Och om du tycker om att svänga på höfterna och dina lurviga får du inte missa att logga in hos Thrills i dag, måndagen den 3:e augusti. Det är nämligen dags för veckan med ”World Dance Party” som tema.

Efter förra veckans strapatser i öknen har vi kommit fram till en riktig oas. På festivalen dansas det i mörkret tills nästa dag gryr och solens strålar kittlar ögonen vid horisonten. Så rocka loss tillsammans med Thrills och tillåt dig själv att bli lite galen. För vem vill leva i en värld utan dans?

Dolda skatter med free spins

Denna måndag den 3:e augusti verkar det som om att gänget bakom Thrills har varit luriga och gömt free spins i casinot. Utvalda hemliga spel kommer att innehålla gratissnurr vid tre tillfällen under dagen. Då kan du passa på att försöka klura ut vilka spel det är som gäller. Vid varje klockslag kommer inte mindre än 5000 free spins att gömmas i de hemliga spelen, så se till att du hittar rätt! Under dagen ska du kika in hos Thrills klockan 10:00, 15:00 och 20:00 för att vara med i jakten på gratissnurren.

Som vanligt är dina free spins hos Thrills helt fria från omsättningskrav. Det betyder alltså att du kan samla på dig free spins, snurra loss med dem och ta ut dina eventuella vinster på en gång. Med andra ord tvingas du inte omsätta vinstpengarna x antal gånger innan du får möjlighet att ta ut pengarna!

Hitta måndagsskatterna hos Thrills!

Exklusivt välkomsterbjudande

För att du ska kunna utnyttja dagens smarriga erbjudande behöver du givetvis ett konto hos Thrills. Det kan du passa på att skaffa nu eftersom du får ett exklusivt välkomsterbjudande när du registrerar dig hos Thrills via vår sajt. För vad sägs om 10 omsättningsfria gratissnurr i Starburst så fort du öppnar ditt konto? Detta ackompanjeras sedan av ytterligare 100 free spins och upp till 4000 kronor extra i samband med din första insättning. Och vips så har du också tillgång till allt vad Thrills har att erbjuda i form av kampanjer och grymma spel i utbudet!

3 Aug 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)