Att det har blivit måndag igen och att det dessutom är oktober månad innebär två saker för dig som har ett konto hos Guts. Nummer ett: det är dags för en ny omgång med Dagens Dubbel där du har chansen att få både omsättningsfria free spins och bonuspengar! Nummer två betyder att du kan spela och vara med i det insättningslotteri som pågår hela månaden lång där du kan vinna fina priser!

Veckans Dagens Dubbel

Precis som i sedvanlig ordning när det är måndag kan du ta del av Dagens Dubbel hos Guts. Nu kan du se fram emot att få 40% i bonus upp till 400 kronor tillsammans med 15 free spins som är helt fria från omsättningskrav. Det innebär alltså att du kan snurra loss och ta ut dina eventuella vinster på en gång. Du får ingen bättre start på veckan än så! Det enda du egentligen behöver tänka på är att du inte kan ta del av erbjudandet i samband med välkomstpaketet och gratissnurr!
Denna måndag den 12:e oktober kan du logga in och göra en insättning då du anger koden ”DOUBLEKR” för att du ska få 40% extra på din insättning upp till 400 kronor. Sätter du in minst 200 kronor som du sedan omsätter i casinot hos Guts får du dessutom 15 gratissnurr som du kan spela med i Aliens den här veckan. Dessa finns på ditt konto imorgon, tisdagen den 13:e oktober, klockan 11:00.

Delta i måndagens kampanj hos Guts!

Månadens spännande insättningslotteri

Som tidigare nämndes pågår ett hejdundrande insättningslotteri hos Guts under oktober månad. Det är en minst sagt angenäm uppladdning inför kyligare dagar då stickade tröjor och mössa är obligatoriskt. Eftersom det är ett lotteri behöver du samla på dig lotter för att delta och det hela är väldigt enkelt. Du får nämligen en lott för varje 200 kronor du sätter in på ditt spelkonto på sajten. Och du, en insättning på 200 kronor ger dig två lotter om du sätter in pengarna under helgen! Dubbelt upp med andra ord!

En av fyra dragningar med vinster har redan gjorts och den 16:e oktober är det dags för nästa omgång. Då kommer inte mindre än 15 priser med 1000 kronor i kontanter att delas ut! Vid den tredje utlottningen delas 100 paket med 100 free spins vardera ut. Sist men inte minst kommer le grand final att gå av stapeln med extra många priser!

12 Oct 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)