Mer än halva januari har redan gått och därmed börjar också årets första månad sakta men säkert att lida mot sitt slut. Och även om man ska ta vara på tiden och inte stressa fram så är det nog många som tycker att januari är lite seg och tråkig. Delvis på grund av vädret som hittills inte har varit någon höjdare men också för att plånboken gapar extra tom efter julen. Men nu är det alltså inte så långt kvar till årets första lön!
Hur som helst så kan du passa på att kika in hos Thrills denna måndag trots allt eftersom du kan se fram emot en fin bonus i form av free spins på en gång om du gör en insättning i dag. Det är alltså måndagen den 19:e januari som gäller om du vill ta del av detta smarriga erbjudande.

Så gör du för att få snurr

Dagen till ära kan du göra en insättning och få free spins. Du måste sätta in minst 50 euro innan klockan 17:00 CET. Då kommer du att kunna få inte mindre än 50 free spins i den populära och äventyrliga videosloten Gonzo’s Quest, redan samma dag. Dina free spins trillar in klockan 20:00 CET så då gäller det att vara beredd! I tider som dessa är det inte så dumt att ta tillfället i akt och klicka hem bonuserbjudanden likt detta. Men skynda på så du inte missar det för att du inte var uppmärksam på vad klockan var!

Välkommen till Thrills

Om du nu eventuellt inte har något spelkonto hos Thrills är det som tur inte särskilt många klick bort.  Så varför inte passa på att skapa ett konto i dag? Om du klickar dig vidare härifrån kommer du att kunna få ett extra saftigt välkomsterbjudande så att du kan utforska ett av Sverige snyggaste casinon när du har registrerat dig.

När du öppnar ditt konto får du 10 free spins i snygga Starburst med en gång utan att du behöver göra någon insättning först. Sedan kommer du att få 100% i bonus när du gör din första insättning. Det är upp till hela 2000 kronor som gäller. Men det slutar inte där. Du kommer också att få 50 omsättningsfria free spins till i Starburst. Slutligen får du också 50% i bonus upp till 1000 kronor när du gör din andra insättning till ditt spelkonto hos Thrills.

Gå till Thrills och ta dina frispel!

19 Jan 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)