Tänka sig vad tiden går fort trots att dagarna blir allt längre nu igen. Det är nästan skrämmande att två månader av det nya året snart har gått. Vart tar tiden vägen egentligen? Halva februari har redan passerat och det innebär också att hälften av Mobilbets grymma erbjudanden för februari har gått åt. Men än finns det luckor kvar att öppna och spänningen håller i sig. För du har väl inte missat att Mobilbet bjuder på dagliga erbjudanden som du kan ta del av om du har ett konto på sajten? Om du också vill utforska Mobilbet och allt vad man erbjuder kan du ordna ett konto redan i dag om du skulle vilja det.

Om kalendern

Du kan logga in varje dag och öppna en lucka med dagens datum på. Bakom den gömmer sig ett trevligt erbjudande som du kan välja att ta del av om du skulle vilja det. Du kan se fram emot att få bonusar, gratisspel på sport, kombinationserbjudanden, utmaningar, tävlingar och självklart en massa free spins i olika populära spel! I tävlingarna har du chansen att vinna bland annat härliga resor och fräcka teknikprylar så som iPads och nya TV-apparater!

Lucka 16 med free spins

I dag är det som bekant måndagen den 16:e februari och det betyder att du kan logga in och öppna lucka 16. Nu har du möjlighet att få 10 free spins i spelet Twin Spin via mobilen om du satsar €10/100 kronor i spelet Pearls of India i mobilen. Som vanligt när det gäller det dagliga erbjudandet kan du utnyttja det fram till klockan 23:59 samma dag. Och självklart är dina free spins fria från omsättningskrav!

100 kronor gratis

För att du ska komma i gång så snabbt och bra som möjligt när du skaffar ett konto kommer du att få ta del av ett trevligt välkomsterbjudande. Det börjar med att du får 100 kronor gratis så fort du har registrerat dig och bekräftat din e-post och ditt mobilnummer. Därefter kommer du att få välja mellan två olika välkomstpaket beroende på vad du själv tycker verkar bäst. Vad sägs om att du gör en insättning på 200 kronor och får hela 800 kronor att spela för i stället? Det är nämligen ett av välkomstbonusalternativen. Annars kan du välja att få din första insättning dubblad upp till 3000 kronor tillsammans med 25 omsättningsfria free spins i storfavoriten Starburst.

Ta Mobilbets erbjudande idag!

16 Feb 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)