Hos Betspin släppets det nya spelet Guns N’ Roses i förra veckan och det betyder att det pågår en grym kampanj som du kan ta del av fortfarande! Sweet Free Spins O’ Mine innebär att du kan se fram emot en himla massa gratissnurr. Kampanjen pågår fram till och med den 28:e januari klockan 23:59 så se till att logga in på ditt konto hos Betspin redan i dag. Du får smaka på en hel del rock n’ roll med mäktiga funktioner så som Legend Spins, Solo Multiplier och olika vilda symboler som gör att du kan vinna grymma mängder med mynt. Som vanligt är alla de gratissnurr du får hos Betspin helt fria från omsättningskrav vilket betyder att du kan rocka loss i Guns N’ Roses tillsammans med Axl och Slash för att sedan kunna ta ut pengarna direkt!

Insättning med gratissnurr

Om du vill säkra dina free spins i Guns N’ Roses loggar du in på ditt konto hos Betspin i dag och gör en insättning som du sedan omsätter. Genom att sätta in och omsätta 200 kronor får du 10 free spins i Guns N’ Roses. Gör du samma sak fast gör det med 500 kronor får du 25 free spins medan 1000 kronor ger dig maximala 50 free spins för dagen. Du kan se fram emot att få dina gratissnurr klockan 15:00 imorgon. Då kan du också göra en ny insättning som du omsätter för att få fler snurr i övermorgon! Frågan är om du är redo för all den rock n’ roll som väntar?

Ta dina kampanspinn i Betspins casino!

Cashback hos Betspin

Eftersom det är måndag hos Betspin kan du även ta del av en schysst cashback. Då sätter du helt enkelt in och spelar för minst 500 kronor under dagen. Sedan väntar 10% i cashback upp till 2500 kronor som du får imorgon, tisdagen den 26:e januari klockan 15:00. Din cashback betalas ut som ett bonusbelopp vilket betyder att det tillkommer vissa omsättningskrav som du måste uppfylla innan det blir möjligt för dig att göra ett uttag.

Så om du inte har något konto hos Betspin ännu kan du ta tillfället i akt och bli medlem nu. Då får du en fin välkomstbonus också på upp till 2000 kronor extra liksom 100 omsättningsfria free spins som gäller i tre olika spel. Denna välkomstbonus är uppdelad på dina tre första insättningar som du gör till ditt spelkonto.

25 Jan 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)