Dagarna fullkomligt springer iväg just nu och december månad är redan här. Och det vet vi alla vad det innebär. I och med att almanackan går in på den 1:e december drar Vinnarums julkalender också i gång! Från och med i dag och alla dagar fram till julafton, den 24:e december, kommer du att kunna kika in på Vinnarum och ta del av ett grymt dagligt erbjudande. Så varför inte passa på att logga in dagligen så att du inte går miste om något spännande! Om du inte är medlem hos Vinnarum kan du passa på att bli det så snart som möjligt. För att du ska känna dig så välkommen som möjligt kan du så klart också se fram emot ett fint välkomsterbjudande. Och det passar ju minst sagt bra nu när julkalendern börjar!

Välkomsterbjudande

Du kommer att få inte mindre än fyra insättningsbonusar upp till 8000 kronor tillsammans med hela 200 free spins i populära Starburst. Det börjar redan vid registreringen då du får 20 free spins i Starburst. När du sedan gör din första insättning får du 200% i bonus upp till 500 kronor tillsammans med ytterligare 180 free spins. Dina free spins kommer att delas ut 20 om dagen under 9 dagar. Kom ihåg att utnyttja dina snurr samma dag så att de inte går förlorade! Vid din andra insättning får du 50% i bonus upp till 1500 kronor och när du gör din tredje insättning får du en bonus på 50% upp till 2000 kronor. När du gör din fjärde insättning får du ännu en bonus på 25% upp till 4000 kronor.

Lucka 1

När du har registrerat ett konto hos Vinnarum kan du gnugga händerna och öppna den första luckan. Och den bjuder på inte mindre än fem free spins i Piggy Riches Touch. Du kan dra i gång dina free spins i din mobiltelefon eller surfplatta. Skulle du ta tillfället i akt och sätta in minst 300 kronor till ditt spelkonto under dagen (via mobilen) kommer du att få 20 free spins till i Piggy Riches i mobilen. Du har fram till klockan 24:00 på dig att utnyttja dina free spins innan dem är förlorade. Och glöm inte att logga in imorgon också för att se vad julkalendern hos Vinnarum bjuder på då! Visst är det härligt att julen närmar sig med stormsteg med en läcker julkalender som gör nedräkningen roligare?

Öppna Vinnarums första lucka!

1 Dec 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)