När sommardagarna med sol och bad inte blir så många som man hoppats på och en ny gråmulen måndag gör entré känns livet inte alltid på topp. Dock finns det små saker som kan höja stämningen något – i alla fall om du gillar casinospel och har ett konto hos Redbet. För här bjuds det nämligen på spänning och möjligheten att få free spins. Med andra ord kan starten på veckan trots allt bli snurrigt bra! Beroende på hur mycket eller lite du sätter in under dagen, som du sedan omsätter, kommer du att belönas med ett antal free spins. Det är väldigt enkelt och dessutom en humörhöjare om du gillar just gratissnurr.

Hämta dina free spins

Om du tycker att dagens erbjudande hos Redbet låter roligt och intressant kan du välja ett av tre följande alternativ beroende på vad som passar dig och din spelbudget bäst. Antingen kan du sätta in och spela för minst €25 så kommer du att få 25 free spins eller också kan du sätta in och spela för minst €60 för att få 60 gratissnurr. Känner du att du vill unna dig något extra i början på veckan kan du också sätta in och spela för €110 om du vill få samtliga 110 gratissnurr som väntar på dig.
Oavsett vilket av alternativen du väljer så kommer dina free spins att finnas tillgängliga imorgon, tisdagen den 28:e juli, klockan 13:00. Dessa kommer du att kunna spela med i det populära spelet Starburst och i det senaste spelet Sparks. Du väljer själv hur du vill fördela dina snurr.

Utnyttja måndagserbjudandet hos RedBet!

Grym välkomstbonus

Står du utanför Redbets virtuella portar kan du be om nyckeln nu genom att registrera dig. Så fort du har öppnat ditt konto kommer 50 free spins att landa på ditt nya spelkonto och dessa kan du roa dig med i Spiñata Grande, Starburst, Twin Spin och Elements: The Awakening. Därefter väntar inte mindre än ytterligare tre insättningsbonusar! På din första insättning får du 100% i bonus upp till €100 tillsammans med 100 gratissnurr i Twin Spin. Vid din andra insättning får du 50% i bonus upp till €400 kombinerat med 100 nya free spins som gäller i Starburst. Sist men inte minst får du också 25% extra när du gör din tredje insättning upp till €500 plus 50 free spins till som du kan snurra med i Gonzo’s Quest.

27 Jul 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)