Just nu bör du verkligen passa på att logga in på ditt spelkonto hos Mobilbet om du har ett – annars kan du skaffa det nu direkt och därmed också få en grym välkomstbonus! Anledningen till detta är för att Mobilbet bjuder på en riktigt spännande kampanj med inte mindre än fem olika utmaningar där du kan vinna störtsköna priser! Men som vanligt är tävlingen tidsbegränsad och du har inte all tid i världen på dig att vara med. Du hittar all information om reglerna angående tiden i denna kampanj på Mobilbets egen hemsida under regler och villkor. Och det kan vara värt att kika på eftersom du kan vinna allt från omsättningsfria free spins till bonuspengar, resecheckar värda 50 000 kronor, en iPhone 6S och en iPad Air 2!

En riktig casinoutmaning

I den här utmaningen gäller det att vara riktigt vass. Kanske väljer du ut en utmaning som du vill prova lyckan i eller också tar du dig an alla fem – det är upp till dig! Men tänk på att du måste anmäla dig till kampanjen via just kampanjsidan för att du ska vara med i tävlingen och du måste spela de utvalda spelen som du ser i varje utmaning.

Om du vill ge dig på utmaningen att vinna gratissnurr och Monster Spins som är fria från omsättningskrav är det utmaning nummer 1 du ska sätta tänderna i. Då gäller det att uppnå den högsta vinsten efter 20 spelomgångar i rad. Om du hellre vill försöka vinna en del av 7500 kronor i bonuspengar hos Mobilbet ska du spela det högsta antalet spelrundor under kampanjtiden i utmaning nummer 2. Vidare kommer du till de tre utmaningarna med riktigt grymma vinster. En drömresa värd 50 000 kronor kan bli din i utmaning nummer 3 om du spelar det högsta antalet spelrundor med en minsta insats på 10 kronor per gång. I utmaning nummer 4 kan du vinna en iPhone 6S om du uppnår den högsta vinsten efter 20 spelomgångar i rad med en lägsta insats på 10 kronor. Sist men inte minst kan du vinna en iPad Air 2 i utmaning nummer 5 om du kammar hem den högsta nettovinsten på de utvalda spelen.

Delta i utmaningen hos Mobilbet!

Lotteri med free spins

Vill du vinna ytterligare free spins i Mobilbets pågående lotteri är det snabba puckar som gäller. Du kan vinna Monster Spins och gratissnurr – helt fria från omsättningskrav. För att vara med registrerar du ditt användarnamn på kampanjsidan och sätter in 100 kronor. Dessa 100 kronor använder du och spelar i de utvalda spelen Dazzle Me, Rugby Star, Spin Party, Wild North och Vikings Go Wild. Den 25:e september dras 10 glada vinnare! Dock får alla som är med 10 gratissnurr i Starburst och om du sätter in 500 kronor och spelar för 100 kronor i spelen så landar 50 free spins i Twin Spin på ditt konto.

21 Sep 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)