Denna måndag den 23:e november är startskottet för nedräkningen till första advent som infaller på söndag. Julen närmar sig med stormsteg och stöket har bara börjat. Och för att det ska bli extra spännande att ta sig an matlagning, julklappsinhandling, granpyntning och bak kan du besöka Mr Green där du kan se fram emot free spins. Snart drar årets julkalender i gång och den vill du verkligen inte missa med tanke på att inte mindre än 10 miljoner free spins ska delas ut! Men innan dess kan du alltså också få gratissnurr – hos Mr Green tar aldrig det roliga slut.

Gratissnurr i säcken

Vår allas generöse engelsman Mr Green har fyllt säcken till bredden med en herrans massa trevliga gratissnurr som väntar på nya ägare. Och nu kan du göra en insättning för att få en del av kakan! Genom att du gör en insättning på 200 kronor som du spelar för kommer du att få 10 free spins om dagen i en vecka. Vill du i stället ha 30 gratissnurr om dagen i sju dagar sätter du in 500 kronor eller mer som du spelar för. Hur lätt som helst!

Om du vill kan du uppgradera dig till det högre antalet gratissnurr med en ny insättning. Då börjar det nya antalet gälla dagen därpå. Sedan måste du omsätta dina eventuella vinster från free spins 35 gånger innan det blir möjligt att göra något uttag från ditt spelkonto.

Kika på Årets julkalender hos MrGreen!

Spännande spellanseringar imorgon

Redan imorgon, tisdagen den 24:e november, ska du se till att du loggar in på ditt spelkonto igen. Då är det nämligen dags för inte mindre än två spännande spellanseringar hos Mr Green. Först och främst har vi månadens släpp från NetEnt i form av titeln Koi Princess. Inspirationen kommer från mangans värld och spelet bjuder på magi när det gäller bonusfunktioner och free spins! Vidare släpps också Yggdrasil Gamings nya spel Nirvana där du får hoppas på god karma. Leta efter ödesgudinnorna och se fram emot krafter så som Wild Seeds, Mega Reels och Nudge Reels liksom chansen att vinna 16 000 mynt.

Som du ser är det mycket på gång hos Mr Green precis som alltid och med både julkalender och spellanseringar som dessa kan det vara värt att stanna till och besöka ditt spelkonto på sajten den här veckan. Vilket spel blir ett tillskott på just din lista med favoriter?

23 Nov 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)