Även om våren äntligen börjar visa sig med lite stapplande steg och värmen återkommer sakta men säkert så är det inga garantier för att du inte skulle kunna dra på dig en förkylning ändå. Eller kanske börjar du som är pollenallergiker känna av de ljumma vindarna med pollen i luften som täpper igen hela ansiktet. Oavsett din situation, eller om du till och med är frisk som en nötkärna, kan du logga in på ditt spelkonto hos Mama Mia denna måndag för att ta del av Dr. Niklas mirakelmedicin!

70 free spins

Dr. Niklas hänger ofta hos Mama Mia och försöker hjälpa alla med sina ordinationer och medicinska recept så gott han kan. Ibland är det en enda dos om dagen som räcker medan andra mediciner rekommenderas under en hel vecka. Och just den här måndagen är det medicin i form av free spins under en veckas tid som ska hjälpa till att bota allt från ledvärk till tristess.
Dock gäller det att ta tillfället i akt nu när Dr. Niklas är på besök eftersom erbjudandet enbart gäller fram till och med midnatt ikväll, måndagen den 27:e april. Allt du behöver göra för att få samtliga 70 gratissnurr är en insättning på 155 kronor i dag. Därefter kan du se fram emot 10 snurr om dagen ända fram till söndag!

Så fort du har gjort din insättning i dag och har loggat ut och in kan du roa dig med 10 gratissnurr i fräcka Blood Suckers. Sedan kommer det att finnas ett nytt spännande aktuellt spel varje dag så att du får chansen att prova flera olika spel. Glöm bara inte att logga in varje dag resten av veckan för att få dina dagliga free spins! Annars kommer dessa att gå förlorade.

Gratisrundor till nya spelare

Behöver du också en dos medicin á la Dr. Niklas denna måndag men inte har ett konto hos Mama Mia är ingen skada skedd. Du kan nämligen ordna det hur snabbt och lätt som helst! Redan vid registreringen kommer du sedan att få 100 free spins i läckra Starburst att roa dig med tillsammans med 50 kronor gratis i bingobonus. Därefter kommer du att få 100% i bonus upp till 1000 kronor i samband med att du gör din första insättning hos Mama Mia. Till detta får du dessutom ytterligare 100 gratissnurr som delas ut under sju dagar i olika populära spel på sajten.

Ta Niklas ordination hos Mama Mia!

27 Apr 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)