Har du inte blivit bjuden till något riktigt grymt partaj i sommar ännu? Då är det hög tid att du besöker SlotsMillion denna måndag! För här är det dags att slå klackarna i taket och svida om till din svalaste sommarklänning eller din blommigaste skjorta. På den här festen bjuds det inte bara på bubbel och tilltugg. Du får även chansen att sätta tänderna i smarriga bonusar och läskande free spins under kampanjen. Festen pågår i dagarna fyra så missa inte vad som är på gång!

Måndagens fest

Det är nu sommarens stora kalas börjar och ryktet sprider sig som en löpeld om vad som är på gång hos SlotsMillion. För att du ska få vara med och njuta varje dag – tills den 23:e juli och få dagliga snurr måste du göra en eller flera insättningar under måndagen den 20:e juli. Du väljer alltså själv om du vill göra en insättning på €200 i ett svep eller om du delar upp det till flera mindre insättningar. Bara du kommer upp i totalt €200. Om du sätter in denna summa under måndagen får du som sagt free spins varje dag fram till och med torsdagen den 23:e juli.

Imorgon, den 21:e juli, väntar €50 i bonuspengar som du kan roa dig med tillsammans med 50 free spins. Därefter får du även €50 i bonuspengar under onsdagen plus 50 gratissnurr till. Som le grand final på torsdag får du 40 free spins i det sprillans nya spelet Sparks som kommer från tillverkaren Net Entertainment. Som grädden på moset får du €50 i bonus för varje 2000 omgångar du spelar på vilken slot som helst under kampanjen! Du kan få upp till €200 extra i bonus!

Delta i festiligheterna hos Slotsmillion!

Nya välkomsterbjudandet

Älskar du slots och vill ha tillgång till uppemot 900 spel? Då ska du bli medlem hos SlotsMillion! Just nu får du ta del av ett helt nytt välkomsterbjudande som innebär att du får både bonuspengar och free spins. När du passar på att göra din första insättning får du den matchad upp till €100 kombinerat med 100 gratissnurr. Du får 20 free spins direkt med din insättning i Gonzo’s Quest och därefter får du ytterligare 20 snurr om dagen de nästkommande fyra dagarna. Dina snurr gäller i spelen Twin Spin, Jack and the Beanstalk, Spiñata Grande och Fruit Shop. Så nu kan du börja spela med stil hos SlotsMillion!

20 Jul 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)