Även om det är väldigt mycket som är härligt med vintern och julen är det också en annan sak som blir väldigt påtaglig. Och det är så klart väderomslaget. Plötsligt kan vi inte längre strosa omkring i shorts och t-shirt utan att frysa rumpan av oss. Vi pälsar på oss med lager på lager och fyller upp medicinskåpet. För vintern brukar ju som bekant komma med en del snuva och liknande. Men för att råda bot på detta ha Dr. Niklas hos Mamma Mia en riktig huskur som han delar med sig av. Det gäller att medicinera sig själv under en hel vecka för att bli immun!

10 free spins om dagen

Under veckan som går, alltså mellan måndagen den 8:e december ända fram till söndagen den 14:e december kommer Dr. Niklas att ha sju recept utskrivna till dig som du kan hämta ut i form av 10 free spins om dagen. Varje dag är det en ny videoslot som är aktuell och du kommer att få spela på Jack and the Beanstalk, Fisticuffs, Starburst, Lights, Elements, Go Bananas och Gonzo’s Quest. Det enda du behöver betala för all denna spännande medicin är en insättning på exakt 155 kronor!

Detta erbjudande gäller bara en gång så det gäller att du sätter in 155 kronor till ditt spelkonto hos Mama Mia innan midnatt den 8:e december. Och varför inte göra det när du får njuta hela veckan? När du har gjort din insättning behöver du bara logga ut och sedan in igen. Då kommer plötsligt 10 friska free spins i Jack and the Beanstalk vara förberedda för dig när du drar i gång spelet. Och så kommer det alltså att vara de sex kommande dagarna också.

Kom till Mama Mia

Vill du också bota din envisa vinterförkylning och bli på bättre humör kan det vara hög tid att du skaffar ett konto hos Mama Mia. Här kan du njuta av bland annat spel på olika populära videoslots, bingo och få ta del av en massa läckra erbjudande. Och i samband med att du registrerar dig får du så klart börja med en välkomstbonus. När du har öppnat ditt konto får du 10 free spins i Starburst på studs tillsammans med 50 kronor i bingobonus. Detta kräver alltså inte någon insättning. Men när du väl gör en insättning sedan kan du räkna med en bonus på 100% upp till 1000 kronor och 100 free spins till utspritt under en veckas tid.

Ta dina dagliga snurr hos Mama Mia!

8 Dec 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)