De långa ljusa sommardagarna springer förbi fort som sören och nu är det måndag igen. Midsommarfiranden och galej är över och det betyder att en ny omgång av Dagens Dubbel hos Guts är på gång! För här blir det ingen semester för kampanjerna – du kan alltid logga in på måndagarna och se fram emot ett nytt smarrigt erbjudande med både en insättningsbonus och free spins hos Guts för att du ska få en flygande bra start på den nya veckan. Som om inte det vore nog är det också sista dagen på kampanjen där du kan säkra free spins i det nya kommande spelet Neon Staxx som lanseras på sajten redan på onsdag denna vecka!

Hämta Dagens Dubbel

Precis som vanligt är det hur lätt som helst att ta del av Dagens Dubbel hos Guts. Du börjar med att logga in och därefter gör du en insättning. Använder du dig då av bonuskoden DOUBLKR så kommer du att få hela 40% i bonus upp till 400 kronor! Passar du också på att göra en insättning på minst 200 kronor som du sedan omsätter kommer du att få 15 gratissnurr i veckans utvalda spel från Net Entertainment. Dessa snurr landar på ditt konto klockan 11:00 imorgon, tisdag. Denna vecka är det läckra Twin Spin som är det utvalda spelet!

Sista chansen

Denna måndag är det som sagt också sista chansen om du vill vara säker på att få free spins i det kommande spelet Neon Staxx som lanseras hos Guts på onsdag. Har du hängt med redan från början kan du kamma hem hela 100 gratissnurr i det nya spelet! Annars kan du alltid ta tillfället i akt att spela 100 spelomgångar i Flowers i dag för att få 10 free spins i Neon Staxx på onsdag. Enklare än så blir det inte! Och du vill så klart prova på det senaste spelet som kommer i härliga neonfärger och ger vibbar av 1980-talet.

Kolla närmre på Guts kampanj!

Fräsch sommarvälkomstbonus

Behöver du komma in i skuggan och svalka dig från solens heta strålar kan du bli medlem hos Guts och ta del av en grym välkomstbonus. Redan då du registrerar ditt konto väntar 10 omsättningsfria snurr i spelet Piggy Riches! Därefter får du 125% i bonus upp till 1250 kronor tillsammans med 20 snurr i Gonzo’s Quest när du gör din första insättning. Din andra insättning bjuder på 75% i bonus upp till 750 kronor plus 20 snurr till i samma spel. När du gör din tredje insättning får du 50% i bonus upp till 1000 kronor och ännu en omgång med 20 gratissnurr. Slutligen får du även 200% i bonus upp till 1000 kronor plus 20 free spins till i Gonzo’s Quest med din fjärde insättning.

22 Jun 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)