Känner du dig inte riktigt på topp i dag? Det är inte så konstigt. För det är ju ofta något med måndagar. En del tycker att det är riktigt jobbigt att komma i gång med en ny arbetsvecka efter en förhoppningsvis skön helg. Å andra sidan finns det så klart också de människor som kliver upp med ett leende och ser fram emot en ny vecka. Alla är vi som bekant olika! Men oavsett om du är måndagsbitter eller inte finns det ett erbjudande hos Guts som gör att du inte kan låta bli att dra på smilbanden.

Aztec Idols

Hos Guts är man generösa med olika spännande erbjudanden som förgyller veckodagarna lite extra. Och i dag är det som sagt måndag och det innebär också att det är dags för Dagens Dubbel! Endast nu kommer du att kunna få 50% i bonus upp till 400 kronor tillsammans med 15 free spins i coola Aztec Idols! Du får alltså en dubbel bonus, helt enkelt. När du gör en insättning anger du bonuskoden DOUBLEKR och kan därmed se fram emot 50% i casinobonus upp till 400 kronor. Gör du en insättning på minst 200 kronor och omsätter den summan kommer du att få 15 free spins i Aztec Idols klockan 11:00 på tisdagen. Dessa snurr är helt fria från omsättningskrav! Självklart måste du inte använda bonusen för att få ta del av free spinsen.

Bonus & Free spins hos Guts

Hos Guts kan du vara säker på att du får vara med om många underhållande stunder. Dock krävs det att du har ett konto om du ska kunna ta del av allt spännande som händer på sajten! Och i samband med din registrering kommer du självklart också att få ett riktigt fint välkomsterbjudande! Du har nämligen chansen att få upp till 3000 kronor i bonus tillsammans med 100 free spins i storfavoriten Starburst.

Vid din första insättning kommer du att få 100% i bonus upp till 1000 kronor tillsammans med 50 free spins i Starburst. Därefter kommer du att få 50% i bonus upp till 1000 kronor när du gör din andra insättning. Slutligen får du också 50% i bonus upp till 1000 kronor vid din tredje insättning tillsammans med resterande 50 free spins i Starburst.
Dina free spins kommer du att kunna roa dig med dagen efter din insättning klockan 11:00 på förmiddagen. Då klickar du helt enkelt i gång Starburst och spelar.

Kolla in Guts erbjudande!

26 Jan 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)