Tiden går snabbt och plötsligt var måndagen den 21:e december här och julveckan har börjat! Hos Casumo är festligheterna i full gång redan och för att kicka i gång julen på bästa sätt ordnar man så klart ett riktigt grymt erbjudande som innebär att du kan ta del av free spins! Som vanligt gäller det att du är kvick om du vill vara med och utnyttja kampanjen då den är tidsbegränsad och slutar redan imorgon bitti, tisdagen den 22:e december klockan 23:59. Vem vet om det kan generera lite extra klirr i plånboken så här i juletid då en hel del går åt till både gåvor och stora lass med smarrig mat! Så klicka dig bara vidare till Casumo via våra bonuslänkar så kan du hämta dina väntande free spins denna måndag. Julafton är runt hörnet!

Gratissnurr i Starburst

Det är inte direkt någon hemlighet i dag att Starburst är ett av de absolut mest populära spelen hos casinon på nätet – därmed är det ett grymt erbjudande som väntar hos Casumo just nu då du har chansen att få gratissnurr i den här spelautomaten. Börja veckan på bästa sätt genom att göra en insättning till ditt spelkonto hos Casumo. Beroende på hur mycket eller lite du sätter in avgörs hur många free spins du får i Starburst. Antingen sätter du in 100 kronor för att få 20 snurr i spelet eller också sätter du in 400 kronor om du vill roa dig med hela 100 gratissnurr. Och som sagt, erbjudandet gäller enbart fram till imorgon kväll! Missa inte heller att vara med i Vinterspelen som är i full gång på sajten där du är med och tävlar i turneringar om kontanter och en massa gratissnurr!

Delta i dagens kampanj hos Casumo!

Spännande spelnyheter hos Casumo

Förutom ovanstående kampanj kan vi även skvallra om spännande nyheter vad gäller spelutbudet hos Casumo. Lagom till jul lanserar man nämligen inte mindre än två nya speltillverkare på sajten i form av de tunga namnen Microgaming och Play’N GO! Som om inte det vore nog lanserar man även QuickSpins spel som du kan ta tillfället i akt och testa på. Numera har utbudet med spelautomater på sajten ökat till fler än 300 titlar som du kan välja mellan och fler kommer det att bli! I dagsläget har 21 spel från Microgaming släppts hos Casumo tillsammans med 17 spel från QuickSpin och 6 spel från Play’N GO.

21 Dec 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)