En del älskar att fylla år och vill mer än gärna hitta anledningar till att fira flera gånger. Andra smyger helst undan och flyr kanske till och med landet när det vankas födelsedag. Och vi får nog säga att Vera&John tillhör den förstnämnda gruppen.
I år firar nämligen Vera&John sin 4 års födelsedag och det ska så klart firas på bästa sätt tillsammans med spelarna på sajten. Det gör man genom att bjuda in till ett snurrigt free spins-kalas som du aldrig sett på maken tidigare. Dessutom har kalaset pågått sedan förra veckan så man kan minst sagt säga att festen är i full gång vid det här laget.

Frossa i gratissnurr

Även om det är Vera&John som fyller år vill man visa sina hängivna spelare sin uppskattning i samma veva och bjuder på inte mindre än 44 free spins i det legendariska spelet Starburst. Det är alltså en fest utan dess like som pågår. Se nu till att du får din beskärda del av födelsedagstårtan när det är kalas!

Det kvittar om du är en ny kompis i gänget eller om du tillhör skaran med bästa vänner så får du 44 free spins bara för att det är fest. Och det här blir en sådan där fest som alla kommer att prata om länge efteråt, var så säker. För att du ska få dessa snurr behöver du bara göra en liten insättning på minst 100 kronor. Därefter kan du se fram emot dina free spins nästa gång du loggar in hos Vera&John för att spela och ha roligt.

Men kom ihåg att du måste klicka i ”Ja tack, jag vill ha eventuell bonus” i samband med att du sätter in dina pengar. Annars får du inte dina efterlängtade kalassnurr. Om du inte redan har hämtat dina snurr har du fram till och med klockan 23:59 söndagen den 8:e mars på dig.

Exklusivt välkomsterbjudande

Alla är bjudna till Vera&John på deras 4-års kalas. Så se till att du inte står ute i kylan och kikar in genom fönstret i smyg. Bli en del av festen du också och ta del av ett exklusivt välkomsterbjudande på samma gång. För att du ska få detta exklusiva välkomsterbjudande behöver du bara klicka dig vidare via vår sajt till Vera&John när du registrerar dig. Då får du först och främst 10 free spins i äventyrliga Gonzo’s Quest på en gång och därefter får du 100% i bonus upp till hela 5000 kronor i samband med din första insättning!

Ta Vera&Johns 4-års snurr idag!

2 Mar 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)