Det råder förmodligen inga tvivel om hur stor och hur populär spelautomaten Starburst är hos Leo Vegas. Faktum är att den är en sådan storfavorit att det nu råder festivalyra där allt fokus ligger på just Starburst. Förutom chansen att säkra dagliga free spins under kampanjperioden kan du delta i flera olika spännande tävlingar där du kan vinna riktigt fina priser. Så ta tillfället i akt och logga in hos Leo Vegas från och med nu fram till och med den 3:e april om du inte vill gå miste om allt som är på gång för tillfället. Kanske blir du en lycklig vinnare till något av priserna i potten denna gång?

Säkra dina gratissnurr

Det är väldigt enkelt om du vill utnyttja erbjudandet om free spins varje dag under kampanjen. Du besöker Leo Vegas och loggar in, alternativt skapar ett nytt konto, och därefter gör du en insättning på minst 100 kronor som du omsätter. Självklart ska du omsätta pengarna i Starburst! Så fort du har gått igenom denna lilla procedur kommer du att få 3 free spins om dagen i Starburst senast klockan 15:00 varje dag fram till och med den 3:e april då det roliga slutar. Tänk bara på att dina free spins hos Leo Vegas är förenade med särskilda omsättningskrav som du måste uppfylla för att du sedan ska kunna ta ut dina eventuella vinstpengar.

Delta i den pågående festivalen hos Leo Vegas!

Prisdragning och poängtävling

Ännu en anledning till att du ska vara med i Leo Vegas Starburstfestival är den stora prisdragningen. Det finns fina kontantvinster att kamma hem. Du får en lott för varje 100 kronor du spelar för i Starburst under kampanjen och i slutändan kommer en lycklig spelare att kamma hem 250 000 kronor medan 50 spelare vinner 10 000 kronor vardera och 250 spelare vinner 1000 kronor vardera.

Sist men inte minst pågår det poängtävlingar varje vecka fram till och med den 3:e april hos Leo Vegas. Som du förstår handlar det här om att samla så många poäng som möjligt för att du ska vinna och varje vecka finns det ett nytt unikt 1:a pris att lägga vantarna på. Det så kallade stjärnpriset. Förutom detta kan du vinna allt från 20 000 kronor till 10 000 kronor, en iPhone 6S, en Apple Watch, 1000 kronor och 500 kronor. Du får en poäng för varje 100 kronor du spelar för i Starburst via din dator medan du får dubbla poäng om du spelar via mobilen eller surfplattan.

14 mar 2016