Hos Leo Vegas kan du se fram emot en bländande kampanj den här månaden och ända fram till nyår. Det ska delas ut free spins, en miljon kronor i kontantpriser, resor och mycket mer som du helt enkelt inte vill missa! Så det är inte för inte som kampanjen har fått namnet ”Julmiljonen”! Se till att kvalificera dig nu så kan du börja med att ta del av gratissnurr varje dag. Det är hur lätt som helst – du gör en insättning på 200 kronor som du sedan omsätter och därefter hittar du dina snurr klockan 15:00 varje eftermiddag på Leo Vegas kampanjsida.

Två resor på spel

Den här månaden kommer inte mindre än två lyxiga resor delas ut till de spelare som klättrar högst på ledartavlan. Fram till och med den 12:e december ska du samla poäng om du vill försöka vinna en härlig resa till snötäckta Alper och från den 12:e till den 24:e kan du samla poäng om du vill upptäcka ett exotiskt Afrika. Men även om du inte kammar hem någon av resorna behöver du inte känna dig nere i skorna. Det finns nämligen 25 vinnare som vinner kontantpriser mellan 15 000 kronor och 2500 kronor liksom 999 gratissnurr i Gonzo’s Quest.

För att du ska få en poäng behöver du sätta in och omsätta 100 kronor hos Leo Vegas. Du får lika många poäng när du spelar med bonuspengar men om du däremot spelar via mobilcasinot i mobilen eller surfplattan får du dubbla. Passa även på att ladda för utvalda julspel i helgen om vill ha tre poäng i stället! Julspelen som gäller är Electric Sam, Merry X-Mas, Happy Holidays, Xmas Joker och Merlins Magic Respins Christmas.

Fira jul med Leo Vegas i år!

En miljon kronor på nyår

För att det ska bli en riktigt färgsprakande nyårsafton slår Leo Vegas till på stort med en kickstart och en miljon kronor som ska lottas ut bland lyckliga spelare på sajten. Den här kampanjen vill du som sagt inte gå miste om. Den glada person som tar hem 1:a priset blir 250 000 kronor rikare medan 50 spelare vinner 10 000 kronor och 250 spelare vinner 1000 kronor. Här får du i stället en lott för varje 100 kronor du omsätter så att du är med i dragningen när det väl är dags. Och du, mellan jul och nyår får du dubbla poäng när du sätter in och spelar för 100 kronor.

8 dec 2015