Leo Vegas önskar sina spelare god jul och gott nytt år med spännande tävlingar och kampanjer där du kan få både free spins och vinna kontantpriser. Det är med andra ord inte någon dum idé att besöka casinot just nu om du vill roa dig kungligt som ett lejon! Vi tipsar dig om tomtens magiska gratissnurr och den stora nyårskampanjen där 1 miljon kronor delas ut bland spelarna som deltar. Och har du nu inget konto registrerat hos Leo Vegas kan du givetvis öppna ett nu och därmed också ta del av en stor välkomstbonus.

Hämta 10 free spins hos Leo Vegas

Julafton är visserligen över nu men det betyder inte att tomten har lämnat Leo Vegas. Du kan fortfarande få free spins varje dag fram till och med den 28:e december. Har du gjort en insättning på 200 kronor som du har spelat för tidigare den här månaden kommer du att kunna logga in klockan 15:00 och hämta hem dina väntande gratissnurr. Har du däremot inte gjort detta kan du passa på att sätta in 200 kronor och spela för dem nu för att få de resterande fria snurren som väntar hos Leo Vegas. I dag, den 26:e december, kommer du att få 3 fria snurr i Taco Brothers Saving Christmas medan du får 3 free spins i Illuminous imorgon. Sedan avslutas kampanjen med att du får 4 free spins i Dazzle Me. Svårare än så är det inte – kom bara ihåg att det tillkommer omsättningskrav på dina vinster via free spins hos Leo Vegas.

Ta del av dagens julsnurr hos Leo Vegas

Leo Vegas lottar ut 1 miljon kronor

Om du är sugen på en chans att vinna pengapriser kan vi rekommendera nyårskampanjen hos Leo Vegas. Under årets sista fem dagar kommer du att kunna vinna en del av 100 000 kronor varje dag om du spelar någon av alla de 25 utvalda spelautomaterna. Som om inte detta vore nog lottar Leo Vegas också ut 500 000 kronor bland alla spelare som har gjort en insättning på minst 100 kronor som de spelat för under 2016. Denna utlottning äger rum på självaste nyårsafton!

När det gäller de dagliga dragningarna behöver du samla lotter för att vara med. Du får en lott för varje gång som du sätter in 250 kronor som du spelar för i dagens utvalda spel. Upp till fem lotter per dag kan bli dina. I dag är det spelen The Wild Chase, Taco Brothers, Warlords, Red Riding Hood och Motörhead som gäller. För full koll på den kompletta listan med spelen som gäller respektive dag kan du besöka Leo Vegas kampanjsida!

26 dec 2016